Главная » 2019 » Март » 13 » Винницький - Мозок і парапсихологія
22:51
Винницький - Мозок і парапсихологія
               НЕТ В ПРОДАЖЕ
85 гр КУПИТИ
Мозок  і  парапсихологія
Автор: Винницький О.Р.
Ціна: 85 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМИ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Поліграфкнига, 1996
288 стр.
Формат: 130х200 мм
Палітурка: тверда
Олександр Винницький — професор-невропатолог, загальновідо­мий український вчений. Автор 150 наукових робіт, із них 9 моно­графій. До 1983 р. 19 років займав посаду головного спеціаліста МОЗ України.
Дана монографія є першою українською книжкою із парапси­хології і унікальна у світовій літературі, бо автор виявив оригіналь­ний неврологічний підхід для аналізу псі-феноменів. У книжці ба­гато нових цікавих фактів і блискучий, науковий клініко-неврологічний аналіз, в якому професор Винницький є тонким, неперевершеним спеціалістом.
У монографії «Мозок і парапсихологія» автор наводить незапе­речні факти, що психіка людини не є функцією, чи продуктом мозку і вона може існувати ізольовано за його межами. Заключний висно­вок і постулат із проведеного дослідження: необхідно створити нову неврологію і психіатрію, які будуть узгоджені з новими науковими фактами, що розкривають суть взаємозв'язку між головним мозком і свідомістю чи душею.
Книжка розрахована на лікарів (головно — невропатологів), па-рапсихологів, екстрасенсів і всіх, хто цікавиться проблемами цієї науки.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. Научно-популярная литература | Просмотров: 378 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]