Главная » 2020 » Ноябрь » 13 » Смолій, Степанков - Павло Тетеря
17:32
Смолій, Степанков - Павло Тетеря
55 гр КУПИТЬ 
Павло Тетеря
Автор: Смолій, Степанков
Ціна: 55 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Арій, 2013
Серiя: Гетьмани України та їхня доба
224 стр.
Формат: 130 x 200
Палітурка: тверда

Опрацювавши чимало джерел та історичної літератури, автор подає власне бачення соціально-політичного портрета українського гетьмана Павла Тетері (1663-1665 pp.), аналізує основні напрями його внутрішньої та зовнішньої політики, наголошуючи на зусиллях об’єднати козацьку Україну, яка зазнала трагічного розколу 1663 р. Діяльність П. Тетері й досі недостатньо висвітлена в історіографії, а тому існують серйозні проблеми в дослідженні політичних процесів в Українській державі 60-х років XVII ст. На жаль, оцінки політики гетьмана, зроблені в наукових студіях, відрізняються своєю полярністю. Саме це й зумовило необхідність створення книги, яка стала підсумком тривалої роботи автора над цією темою.
 Видання розраховане на широке коло читачів, студентів, викладачів, науковців, усіх тих, хто цікавиться історією України.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. Биографии. Правители, Воины, Политики | Просмотров: 244 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]