Главная » 2016 » Ноябрь » 29 » Ролінг - Гаррі Поттер і прокляте дитя
14:10
Ролінг - Гаррі Поттер і прокляте дитя
159 гр КУПИТЬ
Гаррі Поттер і прокляте дитя
Автор: Джоан Ролінг, Джек Торн, Джон Тіффані
Ціна: 159 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні, або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМИ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2016
320 стр
Формат: 145x225 мм
Палітурка: Тверда

30 вересня 2016 року у Києві в Українському домі пройшла презентація книги «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» українською мовою. Згідно домовленості, адаптація п’єси британської письменниці Джоан Роулінг для різних країн почалася тільки після того, як твір офіційно презентували в Англії. Наприкінці липня в Лондоні відбулася прем’єра п’єси за мотивами нової історії.
Історія розповідає про подальший розвиток подій через майже 20 років після тих, що розгорталися в «Смертельних Реліквіях». Письменниця наголосила, що вона написала не роман, а саме п’єсу. Серія книг про Гаррі Поттера на цьому має скінчитися, однак Джоан Роулінг уже робила схожу заяву після виходу сьомої частини. Не дивлячись на те, що фантастичний роман має продовження в незвичному форматі, багато читачів поспішили оформити замовлення книги «Гаррі Поттер і Прокляте дитя», щоб не втратити можливості першими її прочитати. Мережа книжкових магазинів Barnes and Noble і сайт Amazon Books повідомили, що за кількістю передзамовлень у США книга встановила новий рекорд, випередивши попередню історію «Смертельні Реліквії».
Резонанс серед аудиторії викликав вибір Джоан Роулінг акторів, які виконували ролі в п’єсі. Актриса Нома Думезвені, яка має темний колір шкіри, зіграла роль Герміони. Автор зазначила, що в романах жодного разу не згадувався колір шкіри героїні, однак глядачі вже звикли до образу Ґрейнджер у виконанні Еми Уотсон.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашому магазині. Дитячі книжки на українській мові | Просмотров: 350 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]