Главная » 2015 » Май » 2 » Рауд - Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Котяча облога. Пацюча фортеця
22:50
Рауд - Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Котяча облога. Пацюча фортеця
235 гр КУПИТЬ
Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Котяча облога. Пацюча фортеця
Автор: Эно Рауд
Ціна: 235 гр
Купить книгу, в книжном магазине «ЗНАТОК»
(Как заказать доставку книг из нашего магазина по Украине, или купить в Николаеве см. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Еще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Перекладач: Александр Завгородний
Ілюстратор:    Валерий Харченко
Видавництво: Школа
Серія: Пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька
240 стр.
Формат: 70х100/16 (~170х240 мм)
Тверда обкладинка
Ця книжка про цікаві пригоди трьох маленьких чоловічків: Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька. Проте маленькими вони були тільки на зріст. Якщо судити за їхніми справами, ніхто не зважився б сказати, що вони маленькі. Трохи дивакуваті – можливо. Бо й справді, наші персонажі мали дещо незвичний вигляд. Муфтик завжди одягнений у велику муфту, Мохобородько має чудову бороду зі справжнього лісового моху, а Півчеревичок носить взуття з обрізаними носками, щоб зручніше було ворушити пальцями ніг. Це нове видання української версії пригод всесвітньо відомих персонажів естонського письменника Ено Рауда – Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька.
Эно Рауд (1928 — 1996) — естонський дитячий письменник.
Рауд відомий дякуючи серії дитячих книжок «Наксітраллі» (1972, 1975, 1979, 1982) про пригоди Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька.
Наксітраллі — маленькі чоловічки, схожі на гномів. Зріст наксітраллів — десь 0,5 метра. А тому інші персонажі книги інколи приймають їх за гномів. Але, на відміну від традиційних  гномів, Муфтик та Мохобородько не носять бороду, а борода Мохової Бороди з моху. Наксітраллі ведуть цілком людське життя…
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашому магазині. Дитячі книжки на українській мові | Просмотров: 629 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]