Главная » 2017 » Октябрь » 9 » Нізовський - 100 великих реліквій і скарбів України
08:33
Нізовський - 100 великих реліквій і скарбів України
 85 гр КУПИТИ
100 великих реліквій і скарбів України
Автор: Андрій Нізовський
Ціна: 85 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Арій, 2009
Серiя: 100 великих
400 стр.
Формат: 60х90/16 (~145х215 мм)
Палітурка: тверда

Не все те золото, що блищить: можливо, цією мудрістю керувався автор, створюючи захоплюючу книгу про матеріальне й культурне надбання України — від найдавніших часів до недавнього минулого.
У ній докладно описано реліквії, що належали колись відомим історичним діячам і стали нині символами нашої державності; і скарби духовні — книги, картини, ікони; і предмети матеріального побуту — витвори ювелірного мистецтва, речі із стародавніх курганів і таємничих скарбів, виявлених на великій території нашої країни, і багато чого іншого.
Майже в кожного із цих предметів-символів, що дійшли до нас із глибин століть, — своя захоплююча, хвилююча, драматична доля, у цілому ж вони становлять унікальний літопис історії України. Книга розрахована на широке коло читачів.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. История Украины и украинских земель | Просмотров: 324 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]