Главная » 2015 » Апрель » 15 » Матюшкіна Катя - Лапи вгору
21:51
Матюшкіна Катя - Лапи вгору
Лапи вгору
Автор: Матюшкіна Катя
Ціна: 95 гр
Купити книгу в Миколаєві, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні див.
http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Видавництво: Рідна мова, 2014 г.
192 стр.
Формат: 60x84/16 (145х200 мм)
Тверда палітурка
Кольорові ілюстрації
Світ лісу сповнений незвичайних таємниць, пригод і... загадкових злочинів. Ось чому двоє друзів — кмітливий пес Фу-Фу та довірливий кіт Киць-Киць — відкривають детективне бюро. І дуже вчасно: з місцевого музею зник найцінніший експонат — статуя Собаки з діамантовими очима. Детективи, не роздумуючи, беруться до справи. Та якби вони знали, які небезпеки на них чекають!..
Матюшкина Катерина Олександрівна (прізвище при народженні - Тимофєєва) (н. 25 квітня 1976, Ленінград) - російська дитяча письменниця і художник, автор серії казкових детективів, автор віршів для дітей.
Батько - Тимофєєв Олександр Георгійович, закінчив художню академію імені І. Ю. Рєпіна. Живописець, член Спілки художників Росії, автор віршів і пісень.
Мати - Тетерівський Тамара Теодорівна, закінчила художню академію імені І. Ю. Рєпіна. Театральний графік, живописець, автор серії малюнків «Сон друїдів».
У 1990 році Катерина виграла конкурс юних письменників і читала свої розповіді на петербурзькому телебаченні, в програмі «Виклик». У 16 років працювала в театрі «ТПА» (товариство петербурзьких артистів) помічником режисера, декоратором, художником по лялькам, режисером свят.
У 1997 році закінчила Коледж культури і мистецтв, відділення режисери (Санкт-Петербург).
З 1996 року почала співпрацювати з театрами як художник по костюмах, ростовим лялькам і декораціям. Писала вірші для дитячих вистав. Тоді ж почалася співпраця з МЕВ (Естрадним об'єднанням), для якого створила серію ростових ляльок.
У 2006 році закінчила Академію культури (Санкт-Петербург), відділення медіадізайна.
У 1997 році, у видавництві «Прогрес» вийшли перші розмальовки Е.Матюшкіной до казок «Чиполліно», «Червона Шапочка», «Теремок», «Колобок», «Маша і ведмідь».
У 1999-2002 роках працювала, як художник, з видавництвами Росмен, Олма Пресс, Нева, Белфакс, Онікс, Мурзилка, а також з такими авторами як Катерина Оковитая і Олена Хрустальова. Ілюструвала більше 70 книг, близько 150 листівок.
У 2004 році вийшла перша книга Е.Матюшкіной «Лапи вгору!». Популярність придбала її серія книг «Прикольний детектив». Книги про геніального детектива, кота да Вінчі, популярні у дітей 5 - 10 років. Книги Матюшкін - це одночасно і детективні історії, і веселі казки, і альбоми для малювання, і збірники ігор. Всі свої книги Катерина ілюструє сама.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашому магазині. Дитячі книжки на українській мові | Просмотров: 884 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]