Главная » 2019 » Ноябрь » 22 » Кньопфель, Ларю, Варон, Малишева - Аналіз і пілотаж публічної політики
22:36
Кньопфель, Ларю, Варон, Малишева - Аналіз і пілотаж публічної політики
               НЕТ В ПРОДАЖЕ
95 гр КУПИТИ
Аналіз і пілотаж публічної політики
Автор: П. Кньопфель, К. Ларю, Ф. Варон, Н. Малишева
Цена: 95 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Издательство: Алерта, 2010
464 стр.
Формат 84x108/32 (130х205 мм)
М'яка обкладинка
Ця книга є першим виданням українською мовою підручника з питань аналізу та здійснення публічної політики, що вже витримав декілька видань французькою, англійською, іспанською мовами. Підручник був підготовлений на підтримку курсу публічної політики, що починаючи з 1982 р. викладався в Вищому Інституті публічного управління Швейцарської конфедерації, а згодом - в багатьох інших вищих навчальних закладах, спершу – Західної Європи, а в останні роки – і країн Центральної та Східної Європи, в тому числі – України.
Книга пропонує як концептуальну модель аналізу, програмування та впровадження публічної політики на всіх рівнях управління, так і конкретні інструменти, механізми забезпечення реалізації публічних заходів в різних національних, політичних та соціальних контекстах.
В підручнику детально аналізується роль і місце всіх дійових осіб публічної політики, визначаються види ресурсів, які слід мобілізувати для того, щоб публічна політика була ефективною та результативною. Значна увага приділяється інституційному аналізу, нормативній базі, програмуванню та впровадженню публічної політики, а також оцінюванню її наслідків.
Для того, щоб наблизити теоретичні концепції та прикладні моделі до читача, в останньому розділі міститься кілька прикладів аналізу публічної політики, один з яких побудований на українському досвіді.
Розрахована на науковців, студентів, аспірантів, викладачів політичних, юридичних та інших соціальних наук, керівних працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політиків, політологів, всіх, хто цікавиться проблемами публічного управління.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. Бизнес. Деловое общение. Этикет | Просмотров: 213 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]