Главная » 2019 » Ноябрь » 5 » Драч - Берло. Книга поезій
21:33
Драч - Берло. Книга поезій
                         НЕТ В ПРОДАЖЕ
85 гр КУПИТИ
Берло. Книга поезій
Автор: Іван Драч
Ціна: 85 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Грамота, 2007
Серія: Бібліотека шевченківського комітету
Формат: 130х200 мм
912 стр.
Палітурка: тверда
Діапазон пристрасного поетичного слова Івана Драча надзвичайно широкий. Його творчість завжди приваблювала й заполонювала читачів. Творам майстра притаманна напруженість і натхненність слова.
До книги увійшли вірші та поеми з поетичних збірок, які виходили впродовж 1962-2005 pp., а також твори раніше непубліковані.
Іван Дзюба:
«Він стояв і стоїть в одному ряду з видатними поетами другої половини XX ст. літератур народів колишнього СРСР такими, як Ояр Ванієтіс, Отар Чіладзе, Кайсин Кулієв, Андрій Вознесенський, Євген Євтушенко, Едуардас Межелайтіс, Давид Кугультінов... І така його репутація цілком заслужена, вона забезпечена об’єктивною цінністю кращої частини його творчого набутку масштабністю звертання до найгостріших проблем сучасності, відчуттям діапазону історії, спраглим істини драматизмом світосприймання, багатством розкутих художніх форм і динамікою експериментаторства, експресією, красою і витонченістю лексики й стилістики, загальним високим інтелектуальним і естетичним потенціалом».
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. Поэзия и афористика | Просмотров: 272 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]