Главная » 2016 » Ноябрь » 10 » Доба гетьмана Івана Мазепи в документах. Військові кампанії доби гетьмана Івана Мазепи в документах
14:42
Доба гетьмана Івана Мазепи в документах. Військові кампанії доби гетьмана Івана Мазепи в документах
               НЕТ В ПРОДАЖЕ
 
390 гр КУПИТЬ
Доба гетьмана Івана Мазепи в документах.
Військові кампанії доби гетьмана Івана Мазепи в документах.
Упорядник: Павленко С.
Цена: 390 гр за 2 тома
Купить книгу, в книжном магазине «ЗНАТОК»
(Как заказать доставку книг из нашего магазина по Украине, или купить в Николаеве см. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Еще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Язык: Украинский, староукраинский, русский (дореформенный)
Издательство: Києво-Могилянська академія, 2008
Серия: Джерела
Формат: 70х100/16 (~170х240 мм)
1056 стр + 1144 стр
Твердый переплет

У книзі «Доба гетьмана Івана Мазепи в документах» вміщено 900 документів, які висвітлюють спосіб життя, економічні, політичні інтереси провідної верхівки Гетьманщини та гетьмана Івана Мазепи. Видання буде корисним як для істориків, так і для економістів, правників, літературознавців, культурологів. 
У книзі «Військові кампанії доби гетьмана Івана Мазепи в документах» вміщено царські розпорядження, універсали, листи гетьмана, кореспонденцію російських та українських урядовців, спогади сучасників подій, що відбувалися протягом 1687—1710 рр. і безпосередньо впливали на життя України. У збірці джерельних матеріалів також представлені акти місцевого самоврядування, церковні грамоти. Видання розраховане на істориків, військовиків, студентів, усіх, хто цікавиться історією України.
Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Книги в нашем магазине. История Украины и украинских земель | Просмотров: 549 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]