Главная » 2018 » Август » 24 » Чухліб - Козацьке коріння Миколи Гоголя
21:49
Чухліб - Козацьке коріння Миколи Гоголя
               НЕТ В ПРОДАЖЕ
75 гр КУПИТИ
Козацьке коріння Миколи Гоголя
Автор: Тарас Чухліб
Ціна: 75 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Наш час, 2009
Серiя: Невідома Україна
272 стр.
Формат: 145 x 200 мм
Палітурка: тверда
Кольорові вклейки
З нагоди відзначення 200-річчя від народження Миколи Гоголя автор простежує його український родовід. У книзі висвітлено біографії наказного гетьмана Євстафія Гоголя, полкового писаря Миргородського полку Опанаса Гоголя та українського письменника Василя Гоголя-Яновського, а також життєписи інших родичів Миколи Гоголя – козацьких старшин Лизогубів, Забіл, Танських, Трощинських і Косяровських. Крім того, у виданні розкрито маловідомі факти і події з життя видатного митця слова у Санкт-Петербурзі та Москві, досліджено історію козацького містечка Сорочинці, хутора Яновщина (Василівка) і села Диканька поблизу Миргорода. Автор наголошує на особливостях культурного середовища, в якому виховувався і творив геній, а також захопленні Миколи Васильовича українською історією, збиранням народних пісень, переказів та анекдотів.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. Биографии деятелей литературы, искусства и науки | Просмотров: 293 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]