Главная » 2014 » Ноябрь » 29 » Чуб Н. - Азбука ввічливості
07:07
Чуб Н. - Азбука ввічливості
Азбука ввічливості
Автор: Чуб Н.
Ціна: 120 грн
Купить книгу в Николаеве, в книжном магазине «ЗНАТОК»
(Как заказать доставку книг из нашего магазина  по Украине см.
http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Видавництво:«Фактор», 2013
Серія: Енциклопедія для маленьких вундеркіндів
112 стр.
Формат: 220х290 мм
Тверда обкладинка
Кожен день ваш малюк стикається з складними ситуаціями і великими як йому здається проблемами: слухатися або не слухатися, сказати правду або обдурити, лінуватися чи не лінуватися ... Ця книга навчить дитину: як вийти зі складної  ситуації, через цікаві історії, що трапилися  з маленькою дівчинкою та її другом, через чарівні перетворення, з якими їм довелося зустрітися на шляху до хороших манер. Батькам книга буде в допомогу, прочитавши її з дитиною, Ви зможете навчити  хорошим манерам, підказати в ігровій формі, як бути ввічливим, чесним, добрим і працьовитим.
«Азбука ввічливості»- це інтерактивна книга, яка містить понад 200 ілюстрацій, кожна з яких навчить вашу дитину не тільки ввічливості, а й основам хороших манер, бути чесним і добрим. «Азбука ввічливості» - це дивовижний світ фантазії, який так люблять відкривати для себе малюки. Книга поділена на невеликі розділи, в кожній з яких малюкові розповідається  про різні види «неввічливості». Після кожної історії дитині пропонується виконати невелике завдання, яке обов'язково сподобається йому.
Наталія Чуб - дитячий психолог, письменник, автор книг та енциклопедій для дітей. Працює дитячим психологом в «Авторській школі Бойка» в місті Харкові.
Категория: Книги в нашому магазині. Дитячі книжки на українській мові | Просмотров: 617 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]