Главная » 2020 » Январь » 11 » 110 років на музичному Олімпі
07:39
110 років на музичному Олімпі
50 гр КУПИТИ
110 років на музичному Олімпі. До ювілею Миколаївського Державного Вищого музичного училища. 1900- 2010
Ціна: 50 гр
Купити книгу, в книжковій крамниці «ЗНАТОК»
(Як замовити доставку книжок з нашої крамниці  по Україні або купити в Миколаєві див. http://knigi-znatok.at.ua/news/2/2013-07-21-16)
Ще один наш сайт (БЕЗ РЕКЛАМЫ!!!) – http://znatokus.com.ua
Видавництво: Можливості Кіммерії, 2010
Формат: 140х200 мм
268 стр.
Палітурка: тверда
Редакційна колегія: Сирота А.А. — головний редактор
Курішко Т.Л. — літературний редактор Горбань О.О. —редактор Смірнов В.М. — фотографії
Відповідальний за випуск:  Курішко Т.Л.
У житті суспільства, як і у житті кожної окремої людини, немає нічого більш корисного, необхідного і розповсюдженого, але водночас і таємного, піднесеного та чарівного, ніж книга. Все, що потрапляє у книгу, продовжує жити і існувати в багатьох поколіннях, а те, що не потрапляє, приречене на забуття. Книга - наймо-гутніший інструмент нашої культури, натхнення та пам'яті, вона надає можливість кожному, хто вміє читати, відчути свою причетність до буття та істини.
Перед вами, шановні читачі, справжня книга, що має вмістити в себе майже неможливе: роки й роки наполегливої праці, творчих поривів, звершень, досягнень, успіхів багатьох людей, - викладачів, музикантів, що заклали Підвалини академічної музичної культури на Миколаївщині, чиїми надбаннями та наполегливою працею було утворене та досягло сучасного високого рівня розвитку Миколаївське державне вище музичне училище, один з найстаріших музичних навчальних закладів в Україні.
З повагою, коханням та ретельністю у цій книзі зібрані численні матеріали, що розповідають про покоління викладачів та студентів, а найголовніше - про музику, що постійно лунає у стінах цього храму мистецтва та душах тих людей, що стали причетними до великої справи.
У 2010 році МДВМУ виповнюється 110 років, і ця книга своєю появою у ювілейний рік свідчить про те, що історія музичного мистецтва рідного краю, історія унікального навчального закладу навічно стають частиною культурної скарбниці людства, входять в історію, звідки немає зворотного шляху.
Прикрепления: Картинка 1
Категория: Книги в нашем магазине. История Украины и украинских земель | Просмотров: 248 | Добавил: Мария | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]